torstai 2. kesäkuuta 2011

Vares - Pahan suudelma (2011)


ohjaus: Anders Engström
pääosissa: Antti Reini, Jasper Pääkkönen, Ville Virtanen, Anu Sinisalo, Mikko Nousiainen, Iina Kuustonen, Mikko Leppilampi, Outi Mäenpää, Maria Järvenhelmi

Pakko ihmetellä, onko suomessa näyttelijät niin vähissä, että Jasper Pääkkönen on ekassa Vareksessa Jarmo, toisessa Dante Hell ja tässä Kyypakkaus. IMDB paljasti myös, että uusia Vares elokuvia on tekeillä peräti 4! Vaikka entisissäkin kestämistä. Kyllä näitä joskus kattoo, mut en ymmärrä jos kukaan näitä kovin hyvinä pitää. Jos pitää, niin kiinnostais tietää miksi? Tää oli vetelä, ajoittain repliikeistä ei saanut taas mitään selvää (ylläri) ja näyttelijät vaikuttivat vaivaantuneilta. Vares ei tässä lopulta selvittänyt juuri muuta, kuin että kuva ruumiista on otettu eri aikaan, kuin mitä poliisit sanoi. Vau. Markku Peltolan Luusalmena korvannut Eppu Salminen on täysin käsittämätön valinta. Tässä oli jotenkin vähemmän suuren maailman meininkiä, kuin edellisessä osassa V2 - Jäätynyt enkeli, johtuen varmaan siitä, ettei ohjaaja ollut Aleksi Mäkelä.

Löytyy tytön ruumis. Poliisit on umpikujassa. Yksityisetsivä Vares kutsutaan hätiin. Seuraa vähän pettämistä ja ammuskelua.

5.5
IMDB 6.2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti