lauantai 18. kesäkuuta 2011

Syvyyksien tappajat (1977)


Shock Waves
ohjaus: Ken Wiederhorn
pääosissa: Peter Cushing, Brooke Adams, Fred Buch 

Zombit oli aika normaalin näköisiä, siis ettei oltu maskeeraukseen paljon uhrattu aikaa taikka heitä ei hirveän läheltä usein näytetty, ett ne oli vaan miehiä univormuissa ja mustat lasit päässä. Lisäks ne ei esim purreet ihmisiä, vaan kuristivat tai hukuttivat. Mut ne oli cooleja, kun nousivat vedestä. Nää zombit kuolee, kun niiltä ottaa lasit pois silmiltä, eivät ilmeisesti kestä hyvin aurinkoa?!

Porukka ihmisiä seilailee paatilla jossain merellä. Yöllä he melkein törmäävät isoon sota-alukseen. Aamulla rantautuvat saarelle, josta löytyy iso kartano, jossa asuu yksinäinen mies. Samaan aikaan natsizombiet hiippailevat rannalla ja lahtaavat porukkaa. Ihmiset yrittää lähteä saarelta, mut vene pääsee karkuun. Zombit alkaa hajottaa taloa. Lopulta yksi naisista pääsee pakoon.

6.5
IMDB 5.6

2 kommenttia:

  1. Uuh, tämä on minusta aivan loistava elokuva.

    Mikä tahansa leffa jossa on natsizombeja saa aina jo pelkästään siitä syystä lisäpisteitä ja tässä leffassa ovat mielestäni ne parhaimmat natsizombit. Ja kiitos aurinkolasiensa, ne ovat myös cooleimmat vähän niin kuin se kissa Paula Abdulin Opposites Attract-videossa, joka muuten näyttää R. Lee Ermeylta.

    VastaaPoista
  2. Paikkapaikoin hieman tylsä, mutta siitäkin huolimatta kohtuullisen hyvä natsizombeilu, johon Peter Cushingin läsnäolo tuo mukaan omanlaistaan arvokkuutta.

    VastaaPoista