maanantai 20. kesäkuuta 2011

Dagon (2001)


ohjaus: Stuart Gordon
pääosissa: Ezra Godden, Francisco Rabal, Raquel Meroño

Mää oon eläny siinä käsityksessä, että tää ois maailman paskin kauhuelokuva. No ei tää ihan ollu ja kun koko ajan ootin pahinta, niin yllätyin positiivisesti. Paitsi että oli tässä kauhuakin, mun elämän kaksi pelottavinta asiaa: sammakoita ja liskoja. Hyh, varmat painajaiset! :( Ei tää kyl mikään hyvä ollu, vaikkei maailman huonoinkaan. Dagon oli ruma. Parasta tässä oli Miskatonic-paita Paulin päällä, ettei silleen muulla hurrata.

Kaksi pariskuntaa on purjehtimassa ja kun alus haaksirikkoutuu, Paul ja Barbara lähtee hakemaan apua maista, Imbocca-nimisestä kylästä. Kaikki kyläläiset käyttäytyy oudosti ja alkaa kohta jahdata Paulia, samalla kun hukkaa Barbaran. Koko yön Paul pakenee, kunnes päätyy taloon, missä on kaunis nainen. Paul tietty välittömästi unohtaa, ett morsian on kadonnut yön aikana ja alkaa lempimään naisen kanssa, kunnes huomaa ett tällä on jalkojen tilalla lonkerot! Taas Paul juoksee pakoon. Lopputaistelu käydään temppelissä, jossa Barbara uhrataan Dagonille ja Paul sytyttää itsensä tuleen, ettei joutuisi loppuelämäänsä lonkeropornoilemaan.

4.5
IMDB 6.3

4 kommenttia:

  1. Tässä leffassa yhdistyy kaksikin Lovecraft-tarinaa. Ne ovat Shadow over Innsmouth sekä Dagon. Leikkaa liimaa tekniikalla tehty kauhistelu siis :D

    VastaaPoista
  2. Shadow over Innsmouthin muistankin lukeneeni joskus, mut Dagonista en ole varma.

    VastaaPoista
  3. No on tämä kyllä aika paska

    VastaaPoista