maanantai 27. kesäkuuta 2011

Musta noita (2011)


Season of the Witch
ohjaus: Dominic Sena
pääosissa: Nicolas Cage, Ron Perlman, Claire Foy

Jösses että oli tylsä elokuva. Ei ees Ron Perlman pelastanut tätä. Yleensä kaikki mitä Nicholas Cage ((nykyään)) tekee, on paskaa, vaikka se on ollut yhdessä Lynchinkin elokuvassa. Nicholas ja Jason Statham, siinä on kaks mun tän hetkistä yliällökettä. Huh jos ne tekee yhdessä elokuvan, niin minusta pääsee oksennus. Noitavainot ja rutto ois kiinnostavia aiheita...mitäs nyt faktat on ne, että noi on tapahtuneet eri vuosisadoilla, toisinku tässä elokuvassa! Mutta ok, ei tässä mitään historiallista dokumenttia odotettukkaan.

1300-luvulla kaksi ritaria pakenee taisteluja, koska nämä hyväntekijät haluavat säilyttää naisten ja lasten henget. Voi kuinka jaloa! Ritarit saavat tehtäväkseen kuljettaa noidan jonnekkin luostariin tuomittavaksi. Mukaan lähtee pieni porukka muuta väkeä. Kimppuun hyökkää susia ja kaikkee...haukotus. Jotain kertonee se, että elokuvan jännittävin kohtaus oli sillan ylitys, kestääkö vai ei?

3.5
IMDB 5.4

4 kommenttia:

  1. Noitien hirtto alussa oli ihan pätevän oloista. Se mitä sen jälkeen tuli, ei sitten enää ollutkaan...

    VastaaPoista
  2. Juu, eli kokonainen minuutti asiallista elokuvaviihdettä. :D

    VastaaPoista
  3. Jonkinsortin lyhytelokuva siis... tai jotain :D

    VastaaPoista
  4. Voisko Mel Gibson ohjata Nicolas Cagen ja Jason Stathamin elokuvan? Eikö Ron Pearlman ees ollu hyvä, sen SOA-hahmo on ihan jees.

    VastaaPoista