torstai 16. kesäkuuta 2011

Ilsa - the wicked warden (1977)





Greta - Haus ohne Männer
aka Greta the torturer, Greta the sadist, Ilsa - Ultimate perversion, Ilsa: Absolute power
ohjaus: Jesus Franco
pääosissa: Dyanne Thorne, Tania Busselier, Eric Falk

Tää on niitä päiviä, kun ei jaksa lukee, kattoo tv:tä, tehdä kotitöitä saati lähtee ulos. Eli on katottava sata elokuvaa! Aika kauhupainotteisesti mennään, mut tossa oottais myös läjä dokkareita, mitkä pitäis katsoa kahden viikon sisään.

Tää ei kuulu alkuperäiseen Ilsa-trilogiaan (She wolf of the SS -75, Harem keeper of the oil sheiks -76 ja Tigress of siberia -77) mutta on saanut jostain syystä käännöksessä Ilsa nimen, vaikka on alunperin Greta. Johtuuko se Dyanne Thornen pääosasta? Dyanne on muuten aikamoinen nainen, huh!! Mut ei tää ollu yhtä hyvä, kuin Ilsa-trilogia, vaikka juonta olikin enemmän.

Ilsa/Greta on sairaalan vartija. Naisista hoidetaan siellä mm nymfomaniaa ja lesboutta! Sairaalassa katoaa nainen, jonka sisko menee sinne niinku undercover tutkimaan tapausta. Tyttöjä kidutetaan ja hyväksikäytetään ja heistä kuvataan videoita myyntiin. Paljasta pintaa on runsaasti. Sillonki kun naista tukehdutetaan muovipussilla, niin kuvataan tämän tissejä. Loppuun, kun vangit hyökkäävät Ilsan kimppuun, on lisätty vähän koomisesti kuvia saalista syövistä leijonista ja tiikereistä + viidakon ääniä. Mut joo, onhan se vertauskuvallista.

6.5
IMDB 4.2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti