tiistai 14. kesäkuuta 2011

Parhaat teinikasarielokuvat


Suosikkikasarinäyttelijäni ovat John Cusack & Bobcat Goldthwait. Kaksi ääripäätä. Naisista Molly Ringwald & Ione Skye. Kaikkien aikojen lempinäyttelijäni on River Phoenix, joka ei sinällään ole tehnyt suoranaisesti yhtään teinikasarileffaa ellei Stand by meta lasketa mukaan.


Suosikkielokuviani ovat (jo aiemmin mainittu) Autokoulun apuluokka, Can´t buy me love, One crazy summer, Say Anything, St. Elmo´s Fire ja Molly Ringwaldin klassikot 16 candles, Pretty in Pink ja Breakfast Club.

Erityismaininnan näistä elokuvista saavat Can´t buy me love ja Say Anything. Miksei tällaista tehdä enää?!?

Can´t buy me love itkettää joka kerta ja saa miettimään sitä, kuinka raakaa kouluelämä on ja Say Anything saa rakastumaan joka kerta!

2 kommenttia:

  1. Mä en luultavasti tai siis muistaakseni oo koskaan nähnyt One crazy summeria ja Say anythingia. John Hughesin leffat sen sijaan on tuttuja, 16 candles paras, kuten taisin jo tuolla aiemmin mainita. Myös Vaihdetaan vapaalle Ferris (tulee tänään Liviltä 21.00!) ja Weird science oli musta hyviä. Noiden lisäksi pentuna tuli katsottua paljon Summer schoolia (jossa on se yks jättileukanen nainen Melrose placesta) ja Billin ja Tedin uskomantonta seikkailua. Ja Patrick Dempseyn elokuvista Loverboy ja Sekoitus kahdelle, jotka oli ainoat mitä kylän grilliltä sai vuokrattua. Jollain kaverilla oli nauhalla Can't buy me love, ett sitä myös ja myöhemmin Anne osti sen mulle dvd:nä, kun halusi nähdä, mut ei omistaa!
    Myös Poliisiopistomuunnelmia tuli nähtyä, ainakin Stiches/Lääkäriopisto oli yksi, mitä tiuhaan vuokrattiin.

    Sit jos muutakin kasaria aattelee, paitsi teinejä, niin suosikkeja oli ainakin House/Naapurissa kummittelee, Critters, Vauhdilla Chicagoon, Araknofobia.

    VastaaPoista
  2. Oih, John Hughesin leffat ovat kyllä jotai parhautta! Pretty in Pink on ehdottomia suosikkejani ja Ferris Bueller on sairaspäivien vakiokamaa ;)

    VastaaPoista