maanantai 13. kesäkuuta 2011

Mörrin Movie monday 3 - Elämän menetetyt tunnit


Tähän Movie mondayn kysymykseen löytyis useampikin oikea vastaus, mut yritän nyt rajata vastaukseni yhteen jenkkiläiseen ja bonuksena yksi kotimainen kuraripuli.

Armageddon on mun kaikkien aikojen hirvein elokuvakokemus. Tai no, oikeastaan hirvein on Titanic, jonka trailereiden aikana join litran kokista ja sit istuin 3,5h teatterin penkissä itkua vääntäen, kun kupla kasvoi otsassa. Mut jos ei fyysisiä tuskia oteta huomioon, pelkästään psyykkiset, niin voittaja on ehdottomasti Armageddon. Minä oikeasti luulin, ett mulla katkee verisuoni päästä siinä vaiheessa kun miehistöllä on muutama sekunti aikaa alkaa porailla sitä meteoriittiä, vai mikä olikaan, ja Bruce alkaa siinä vaiheessa runoilla rakkaudesta tyttärelleen. Siis ARGH OIKEESTI!!! Asiaa ei mitenkään parantanut se fakta, ett elokuvassa mukana oli alati pökkelö Ben Affleck, jota en voi sietää. Toivon, etten enää koskaan joudu tätä katsomaan, vaikka oonkin varma, ett joku ilta mä mietin, ett oliks se sittenkään niin huono, ja päätän mielenterveyteni uhalla katsoa tän uudestaan!
Elokuvassa jokin kivi avaruudesta tulee kohti maapalloa ja se pitää hoitaa pois kovien poraajaäijien avustuksella. Siinä sivussa mietitään tuleeko Liv Tylerin heila ikinä elävänä takaisin ja kuunnellaan siirappista Aerosmith paskarallatusta.

Kotimaassamme tehdään yllättävän paljon sontaa, kun ottaa huomioon, miten vähän elokuvia täällä tehdään. Pyrin katsomaan kaikki uudet kotimaiset ja niitä onneks tuleekin tv:stä aika nopealla tahdilla. Pahimpia tuntuu olevan romanttiset komediat...tosin en pidä hirveästi genren jenkkiläisistäkään. 
Jokatapauksessa, vaikka potkupallo on yksi tylsimmistä urheilulajeista, niin kuvittelin, että elokuva potkupallosta, FC Venus, voisi olla hupaisa. Olin väärässä. Tässä on maailman ennalta-arvattavin ja typerin juoni ja näyttelijäsuoritukset tais olla samaa luokkaa. Muistan vaan kun tämän näin, että huh, siinä meni 2 tuntia, joita en saa koskaan takaisin. Mielummin olisin tuijotellut seinää.
Elokuvassa miehet ja naiset kisaavat jalkapallossa keskenään ja tietty naisten joukkueessa on huippupelaaja. Yyh. Elokuva on muistaakseen remake saksalaisesta.

11 kommenttia:

  1. Armageddon = siirappihelvetti

    VastaaPoista
  2. Ai niin, se taisi olla niinpäin, että saksalaiset tekivät remaken suomalaista alkuperää olevasta FC Venuksesta.

    VastaaPoista
  3. Noir, kas niimpä olikin. Mut mikä on selitys sille, ett tuosta hirveydestä on haluttu tehdä uusi versio? :D

    VastaaPoista
  4. Hei, ei FC Venus niin paha ole. Minusta se oli ihan hauska. Ennalta-arvattava ja hölmö, mutta hauska. Armageddonia en ole edes nähnyt, ja hyvä niin. :-)

    VastaaPoista
  5. Musta FC Venus on kamalin kotimainen koskaan ja olen sentään nähnyt Levottomat-trilogian, Helmiä ja sikoja sekä Kolmistaan!

    VastaaPoista
  6. FC Venusta en ole nähnyt, mutta Armageddonin olen.... valitettavasti...

    VastaaPoista
  7. Hahaha, tykkään noista molemmista. :'DD Armageddon on NIIN jenkkileffa, ettei paremmasta väliä ja se on hupaisaa katseltavaa. FC Venus löytyy jopa omasta dvd-hyllystä. Onhan se ennalta-arvattava ja laalaa, mutta viihdyttävä ja rakastan Minna Haapkylää. :)

    ...tai sit miulla on vaan paska maku tai tykkään kiduttaa itseäni. :D

    VastaaPoista
  8. Minä olen välttynyt Armageddonilta kaikki nämä vuodet ;-) ja kun sitä kaikki haukkuvat, ei niin suuresti edes kiinnosta muuttaa tämän asian laitaa. FC Venuksen puolestaan olen nähnyt ja ei se tosiaan niitä huonoimpia ollut. Minun mielestä.

    VastaaPoista
  9. Saksalainen versio FC Venuksesta on suomalaista hauskempi. Mutta ei todellakaan vedä vertoja esim. Helmiä ja sikoja tai Kolme päivää ensi-iltaan -elokuville. Huhhuh, mitä shittiä. Armageddon on siks rakas, kun siinä soi kaunein Aerosmith-biisi evör.

    VastaaPoista
  10. Petra, kaunein Aerosmith biisi on Dream on ja se löytyy Last action hero -soundtrackilta. Jostain syystä mulla on se vinyylinä. :D

    VastaaPoista