sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Autokoulun apuluokka (1985)


Telkkarista alkoi juuri Poliisiopisto 1, ja saman tien mieleeni tuli Autokoulun apuluokka v. 1985. Muistaako joku muu sitä?

Elokuva oli ainakin 10v. "katson-elokuvan-joka-kerta-kuumeessa" -elokuvani, joten osasin sen ulkoa, kunnes luovuin kaikista vhs-nauhoista. Idea elokuvassa on se, että eri-ikäiset ihmiset joutuvat kukin eri syistä kertaamaan autokoulua ja sotkuahan siinä meinaa syntyä. Elokuva on ihan ykkönen! Pitää vissiin etsiä se jostain :)

5 kommenttia:

  1. Kyllä muistaa. Tosin aika hämärästi. Edellisestä katselukerrasta kun on kulunut lähes toistakymmentä vuotta... mikäli nyt oikein muistan :D

    VastaaPoista
  2. Tom Hanks? Muistaakseni mun kaverilla oli se ja vinguin aina, että voitaisko katsoa se, koska niillä oli samalla kasetilla Rico Suave -musavideo.

    VastaaPoista
  3. Ei oo Tom Hanksia, Jennifer Tilly (kuvassa) on tunnetuin näyttelijä koko leffasta.

    VastaaPoista
  4. No hitto, missähän autoiluleffassa Tom Hanks sit oli! Oon melkein varma, että se oli joku autokoululeffa. En löytäny imdb:stäkään.

    p.s. Mä en näe kuvaa? Tosin voi johtua mun koneesta, en näe nyt FBssäkään kuvia jostain syystä.

    VastaaPoista
  5. Katoin imdb:stä trailerin, mut ei soittanu kelloja. Petra voisit tehdä semmoisen parhaat kasarikomediat entryn, jos tulis mieleen jotain hyvää katottavaa. :) Omia suosikkeja on ainaki Synttärit, Polttarit, Ferris Bueller, Money pit ja jotkut Burt Reynoldsin jutut, joista en nyt nimeltä muista kuin Konnan ja koukun.

    VastaaPoista