perjantai 24. joulukuuta 2010

The house of the devil (2009)


THE HOUSE OF THE DEVIL
(Usa 2009)
ohjaus: Ti West
pääosissa: Jocelin Donahue, Tom Noonan, Mary Woronov

Elokuva mun ehdottomasti nr 1 lempiaiheesta eli saatana(npalvonna)sta! En vaan muista nähneeni mitään hyvää siitä aiheesta. :D Eiku! Rosemaryn painajainen!!! Nyt mietin, oliko tämä raina tosi hyvä, vai tosi huono. Ensimmäiseen tuntiin ei oikeastaan tapahtunut mitään, mut jännitys kasvoi. Sit alkoi äksön, jota ei kestänyt kauaa. Mut olin liimautuneena penkkiin!
Ärsytti se, miten paranoidi päähenkilö oli ja miksi penkoi vieraassa talossa kaapit ja kaikki huoneet? En ite tohtis tehdä niin. Mut kai sillä oli syynsä kun joutui outoon tilanteeseen. Ja mietin koko ajan miks noilla on rumat vaatteet, miks noi ei soita kännykällä ja lopuks miks toi kuuntelee kasetteja. Tulin siihen tulokseen, että elokuva varmaan sijoittui 80-luvulle.

Rahapulassa oleva tyttö näkee ilmoituksen lapsenvahdin paikasta. Paikanpäällä selviää, että vahdittava onkin vanha nainen, joka on omissa oloissaan. Tyttö jää illaksi suureen pelottavaan taloon, jota alkaa tutkia. Oudot äänet saa tytön tolaltaan ja kohta hän huomaa olevansa köytettynä pentagrammin päälle. Hui!

8.5
imdb 6.5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti