lauantai 22. tammikuuta 2011

Boogie nights (1997)

ohjaus: Paul Thomas Anderson
pääosissa: Mark Wahlberg, Julianne Moore, Burt Reynolds, Heather Graham, Philip Seymor Hoffman, John C. Reilly, William H. Macy

Kun näin ekan kerran tämän elokuvan (-97-98?) niin se oli ihan hyvä, mut ei järisyttävä. Kun oon sit katsonut tämän uudestaan ja uudestaan, niin on joka kerta parantunut mielettömästi ja tästä saa aina enemmän irti. Nyt tää ON järisyttävän hyvä! Ihmettelin vaan loppukohtausta, jossa näytetään Marky Markin tekokikkeli, ett kun se oli aiemmin 32" tvssä ihan valtava, nii miks se nyt 46" ruudulta näytti ihan suunnilleen normaalikokoiselle? Katsoinko liian läheltä? :D Mut kattokaa tää, jos ette oo vielä nähny! Tarina pitää hyvin otteessaan, musiikki on hienosti vuosikymmenten mukaan ja näyttelijät on tässä huippuja, siedän jopa muuten ärsyttävää Heather Grahamia. Paul Thomas Anderson on muutenkin nero, tehnyt myös loistavat There will be blood ja Magnolia, joista jälkimmäistä en oo uskaltanut katsoa uusiks sammakkokohtauksen takia.

Tarina kertoo nuoresta miehestä joka pestataan pornonäyttelijäksi ja siitä alkaa ylä- ja alamäki huumeiden ja sekoilun maailmaan. Tapahtumat sijoittuvat 70-80-luvuille.

9.5
imdb 7.9

2 kommenttia: