lauantai 23. heinäkuuta 2011

Ricky Gervais - Science (2010)


Meikä palvoo tätä miestä. En tiedä maailmassa ketään hauskempaa. Sain viimein katsottua hänen uusimman stand up shown, Sciencen. Aiemmat on Animals (2003), Politics (2004) ja Fame (2007), joista kaksi ekaa on hysteerisen hauskoja ja Famekin ihan ok. Suosittelen näitä (varsinkin Animalsia ja Politicsia!) kuitenkin kaikille jotka haluaa nauraa ja/tai tykkää stand upista. Suosittelen myös animaatiosarjaa The Ricky Gervais show, se on tehty podcasteista, joissa on mukana ihana Karl Pilkington. Mä en nyt varsinaisesti nauranu itteeni tärviölle tämän kanssa. Ricky puhui liiankin paljon läskeistä ja itse tiedettä ei ollut nimeksikään. Ehkä katon uusiks, mut en vinguta dvditä puhki, niinku aiempien osien kanssa.

7.5
IMDB 8.2

2 kommenttia:

  1. Minä en ole näitä katsonut, mutta naureskelin miehen jutuille GTA IVsta pelatessani aikoinaan. Siinä kun voi käydä pelattavien tehtävien ohessa komediaklubilla stand-up komiikkaa katsomassa...

    VastaaPoista
  2. Suosittelen aloittamaan youtubesta esim bible ja Hitler & Nietzsche pätkistä, jotka on noista ekoista ja parhaista dvd:istä.

    VastaaPoista