tiistai 26. heinäkuuta 2011

Borderland (2007)


(Meksiko-USA)
ohjaus: Zev Berman
pääosissa: Brian Presley, Jake Muxworthy, Rider Strong

Voitin tän dvd:nz Geek is the new black arvonnassa muutama viikko sitten. Ja tänään oli aikaa ja kärsivällisyyttä katsoa. Miinusta tämä saa Rider Strongista (Cabin Fever, Boy meets world) josta en oo ikinä tykänny. Mut hei, tää on based on real events! Muistatteko kun YLE2 esitti aikoinaan Kun elämä satuttaa -nimellä tv-elokuvia naisista ja perheistä joilla oli rankkaa, esim väkivaltaa ja sairauksia. Vakavasta aiheesta huolimatta, ne elokuvat oli loputon riemun lähde, ne oli niin paskoja. Voi, tulispa uusintana.

Kolme kaverusta, Ed, Henry ja Phil, matkustaa Meksikoon bilettämään. Ed rakastuu baarimikottareen (mikäs tuo sana nyt onkaan?) ja Phil prostituoituun. Kaverukset syövät sieniä ja käyvät huvipuistossa. Sieltä lähdettyään Phil napataan autoon ja viedään vangiksi jonnekkin maalle. Muut yrittävät selvittää tapausta, mutta poliisi ei halua asiaan osallistua. Henryä ensin ammutaan ja sitten puukotetaan hengiltä. Selviää, että Phil aiotaan uhrata oudon kultin toimesta. Ed ja baarineiti jahtaavat pahikset hengiltä.

7.5
IMDB 5.7

2 kommenttia:

  1. Buah, naseva arvostelu ;O) Musta tää oli aika yököttävä, vaikka kauhusta tykkäänkin, oli hiukka liikaa suolia ja veren lentoa..

    VastaaPoista
  2. Musta tää oli väkivallaltaan ihan kevyt, mut toi yks rasittava näyttelijä laski pisteitä. Ehkä ens kerralla katson tän Rider-lasien läpi ja tykkään enemmän. ;) On mulla paljon paskempiakin leffoja hyllyssä, ett tää on varmaan ihan paremmasta päästä kauhuja mitä omistan.

    VastaaPoista