perjantai 5. elokuuta 2011

Päivän tv-vinkki


Mun on nyt ihan pakko mainostaa, että tänään alkaa uusintana maailman toisiks paras sarja ikinä. Jos joku ei ole tätä helmeä vielä nähnyt, niin korjatkoon tilanteen. Sarjaa on tehty 6 kautta ja ja sen imdb-rating on huima 9.2! Piti käydä tuon nähtyäni tarkistaa, paljonko Twin peaksin on (9.3). Ite kun en seuraa mitään rikos- tai draamasarjoja oikeestaan, poikkeuksia ollut Breaking bad ja hmm...siinäkö ne on? Ihmiseks joka ei katso mitään tvstä, mut maksaa tv-lupaa, mulla on aika paljon tv auki. : D Mut siis tässä hyvä rikossarja! Tai voihan ne muutkin olla hyviä, varsinkin jos Horatio ottaa dramaattisesti aurinkolasit päästään niin...joo. : D Tää ei ole siis mitään rikoshömppää, varoitus siitä. Mut on tässä 1 hyvännäköinen mies (saatte päättää itse kuka).

Pe 5.8. 23.50 Nelonen

KYLMÄ RINKI

SARJA PALAA RUUTUUN. Suositun sarjan hartaasti odotettu uusintakierros alkaa. Katsojien ja kriitikoiden ylistämä sarja kertoo Oswald State Maximum Security Prison -vankilasta, jossa ovat Yhdysvaltain raaimmat ja väkivaltaisimmat vangit. Oz on paikka, jossa oma asema on syytä tietää - tai muuten se osoitetaan kovimman kautta. Tim McManus on nuori ja idealistinen johtaja, joka toteuttaa tässä raa'assa yhteisössä omaa näkemystään vankeinhoidosta. Hän on saanut kokeilumielessä perustaa oman steriilin ja modernin osastonsa, jonka vangit valitaan tarkasti. Täällä McManusin sana on laki. Vangit kutsuvat osastoa Emerald Cityksi. Ihonvärin, kansallisuuden ja vakaumusten mukaan jakaantuneet joukot saavat aikaan rajuja törmäyksiä McManusin yrittäessä tuoda toivottomuuden keskelle inhimillisyyttä ja itsekunnioitusta.  
Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. 
Amerikkalainen rikosdraamasarja. 1. tuotantokausi.

9 kommenttia:

  1. Mahtavaaaaaaa! Pitää tutustuttaa Teemu tähän kun se raukka ei jostain syystä oo koskaan Ozia kattonut.

    VastaaPoista
  2. Aivan loistava sarja ja ainakin vankilasarjojen paras.
    Veikkaan että se sinun mielestäsi parhaimman näköinen heebo on Ryan O'Reily.

    Oletko muuten huomannut, että aika moni tämän sarjan rikollinen on erinäisissä Kova Laki-sarjoissa ns. hyvisten puolella. Ainakin Kirk Acevedo, Christopher Meloni, D.B. Wong ja J.K. Simmons.

    Oma suosikkini sarjasta on Beecher. Varsinkin siinä vaiheessa kun sillä oli ne mursuviikset.
    Olispa sillä ollut mursuviikset Wayne's Worldissakin.

    VastaaPoista
  3. Mikäs se paras sarja mahtaa olla? Jäi hämäämään? :D

    VastaaPoista
  4. Joo, Ryan on hottiksin tietty. Mut tykkään myös Melonista, mikäs sen hahmo olikaan ja se vanha juutalaismies (vai oliko niitä 2?) on ihana. Beecheristä tykkään kans. J.K. Simmons oli superiljetys ja oli aluks vaikee ottaa se tosissaan Junon kivana isänä. En oo muuten koskaan kattonu yhtään jaksoa Kovaa lakia, vaik uskon että se on hyvä. Mulla on vaan pakkomielle, että on alettava katsomaan sarjaa 1. kauden 1. jaksosta, taikka sitä ei voi enää ikinä kattoa. Toi rajoittaa ihan sairaasti mun tv:n seuraamista, jos satun missaamaan alun. Sama elokuvisssa, en voi kattoo jos alkutekstit on jo menny. Onneks on nyt ihana dvd-aika.

    Star trekin (original series! Muita en hyväksy!) on kyllä kova, mut Twin peaks on paras ikinä, vaikka siitä on muistot vaan ala- ja yläasteelta, sen jälkeen en oo sitä kokonaisuudessaan nähny. Yritin just saada 12v itteäni nuoremman ystäväni innostumaan TP:stä, katsoi yhden jakson ja sai tarpeekseen. Minä tapitin sitä pentuna ihan naulittuna, vaikken puoliakaan tajunnu.

    VastaaPoista
  5. Muistan taas itse yllättyneeni J.K. Simmonsin kohdalla juuri toisinpäin, sillä mies tuli itselleni alunperin tutuksi Kova Laki-sarjan lempeänä kallonkutistajana Emil Skodana ja sitten myöhemmin ilmaantui OZ jossa mies on kaikkea muuta kuin lempeä kallonkutistaja.

    Minulle Star Trek (og ja next gen) on se numero uno, mutta muutoin toppilista sisältäisi ainakin OZ:n ohella Twin Peaksin, (alkuperäisen) Prisonerin, Deadwoodin, (alkuperäisen) Kovan Lain, Homiciden ja The Wiren. Järjestystä en uskalla mennä sanomaan, kun jokainen niistä on juuri silloisella katseluhetkellä se paras.
    Komediasarjat ovat asia erikseen.

    Uudemmista sarjoista vain Burn Notice on herättänyt jonkinlaista intoa, mutta ei sekään aivan tulenpalavaa intohimoa. DVD-aikakaudella minulla on sarjojen seuraaminen televisiosta tyrehtynyt tyystin ja ne pitää katsoa kausi kerrallaan, ilman viikon taukoja jaksoissa.

    VastaaPoista
  6. Tuon Burn Noticen kohdalla täytyy todeta, että SUB näyttää juurikin tällä hetkellä ensimmäistä tuotantokautta uusintana. Ihmettelen vain miksi, sillä kuuleman mukaan lisäkausia on ostettu varastoon. Laittaisivat ne kehiin mieluummin uusintojen sijasta... Vaan ei taida SUBILTA moinen onnistua...

    VastaaPoista
  7. Mua hävettää myöntää, mut oli lainassa toi Prisoner puoli vuotta kaverilta ja sain vaan 2 jaksoa katsottua. Olin ihan varma, ett hurahdan siihen, mut niin ei vaan käynytkään. Nyt taitaa maikkarilla pyöriä siitä uusintaversio, mut semmosiin en yleensä koske.

    The wire on hankintalistalla, mut vielä ainakin oli amazonilla complete boksilla liikaa hintaa. Vaik ois kai järkevämpää ostaa kausi kerrallaan, jos kattominen vaikka jääkin tohon kahteen jaksoon, heh. Tais Kauko Röyhkäkin facebookissa mainostaa sitä superiksi ja miksipä Kauko mulle valehtelis.

    Uudemmista sarjoista oon tosiaan seurannu vaan Breaking badia ja sitäkin vasta ekan kauden, kun en oikein älynny, milloin toinen alkaa suomessa, kun se tulee joltain hämykanavalta hämyaikaan. (Ei pidä sekoittaa lepakkokanavaan, lepakkoaikaan!)

    Minä oon jotain sarjoja haalinut bokseina, mut lähinnä brittikomediat on semmoisia, mitkä on lähes puhkikatsottuja + kotimaisista huippuhyvä Tahdon asia. Ehkä mulle kerran viikossa on ihan hyvä tahti kattoo mitään. Tos keväällä vilkaisin viitisen kautta Nip/tuckia, silleen 10-15h/päivässä, niin alkoi jo vähän tökkimään. Mutku oli hyvä flow!

    VastaaPoista
  8. OZ on tajuton. <3

    Kommentoin vähän myöhässä näihin postauksiin kun en oo aiemmin ehtinyt, ja sitten mun kommentit on vielä näin järkeviä, sori.. :D

    VastaaPoista