maanantai 8. elokuuta 2011

Mörrin movie monday 11 - Ärsyttävin elokuvahahmo


Leffamaanantaissa kysyttiin tänään tätä. Mietin asiaa aika monta tuntia. Lopulta palloilin Adam Sandlerin ja Rob Schneiderin (sori, Petra!) välillä. Sandler on näistä kahdesta ehdottomasti ällöttävämpi pökkelö, mut sillä ei oo oikein mieleenjääneitä hahmoja. Little Nicky ja se se vajukki vesimies tuli mieleen, mut en muista kummastakaan elokuvasta juuri mitään...onneksi! Schneider sen sijaan on tehnyt peräti 2 elokuvaa superärsyttävästä Deuce Bigalow hahmosta. Molemmat on käsittämätöntä kuraa ja mikä hirveintä, multa löytyy toinen niistä vhs:nä hyllyssä. Ajattelin vissiin joskus Anttilan alekorilla, että se ois hyvä sijoitus. No eipä oo video nauhurissa puhki kulunu. Myönnetään, katon nämä aina kun tulevat tv:stä! En tajua miksi! Mulle tulee aina ihan hirveet aggret tosta kamalasta miehestä ja sen näyttelijän "lahjoista."

ps: Minäkin inhoan Jar Jar Binksiä...ja jostain syystä pystyn olemaan kattomatta Star warsin ekaa osaa, toisinku näitä gigolo-elokuvia.

4 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa, etten itsekään kovin kauheasti lämpene kyseisen "koomikon" elokuvalliselle suorituksille. Jossakin Demolition Manissa Scheinderia vielä jaksoi, kun oli pienemessä sivuroolissa. Judge Dreddissa samoin. Mutta omissa elokuvissaa... ei puhettakaan....

    VastaaPoista
  2. Yritin katsoa tv:stä juuri jotain Deuce Bigalow -leffaa, mutta se oli aika mahdoton tehtävä tuskastumisen vuoksi. Eniten mua kuitenkin ärsyttää Schneider 50 First Dates -leffassa, koska se olisi muuten ihan kiva leffa, mutta sitten sen Schneiderin pitää olla ääliöilemässä taustalla. Sandler ärsyttää myös joissain leffoissa, mutta 50 First Datesissa se taas on ihan jees.

    VastaaPoista
  3. Minusta tuntuu, että Schneiderilla on joka leffassaan yksi ja sama rooli ja siinä hän huutaa "you can do it", mutta no i can't.

    Meinasin itsekin mainita Sandlerin omassa vastauksessani, koska minua kyrpii niin maan perkeleesti ne Sandlerin hahmot jotka ovat (kuten se Vesiääliö) sellaisia arkoja pikku kimittäjiä jotka sitten jossain vaiheessa saavat huisin kovan raivokohtauksen. Eikö Poliisiopistojen Hooks riittänyt?

    VastaaPoista
  4. Tämä muuten on oikeasti näin, että Schneideria katsoo sivuosissa, mutta Grown Ups -poikkeusta lukuunottamatta sen omat leffat ovat jotain kamaluutta.

    Little Nickyssa taas Sandler oli minusta aika hemmetin sympaattinen, vaikken kyseisen miekkosen parhaimpiin ystäviin muuten lukeudukaan.

    VastaaPoista