tiistai 30. huhtikuuta 2013

Lyhyesti

Les 7 jours du talion (2010)

ohjaus: Daniel Grou
pääosissa: Claude Legault, Rémy Girard, Martin Dubreuil

imdb

Tämän juonenkuvauksesta tuli mieleen The skin I live in ja vähän semmoiseksi luulinkin. Olikin paljon synkempi ja raaempi. Hyvä.

Pieni tyttö raiskataan ja tapetaan. Syyllinen jää kiinni. Tytön isä on kirurgi, joka sieppaa tekijän ja lupaa kiduttaa tätä 7 päivää. Ja näin tapahtuu. Polvet paskaksi jne.

8.0
IMDB 6.5

kauhu, trilleri

---

Devil Seed (2012)

ohjaus: Greg A. Sager
pääosissa: Michelle Argyris, Shantelle Canzanese, Vanessa Broze

imdb

Aika perinteinen manauselokuva. Nuori nainen saa paholaisen sisäänsä ja sit kävelee unissaan ja höpöttelee outoja. Plaa.

3.0
IMDB 4.2

kauhu

---

Mama (2013)

ohjaus: Andrés Muschietti
pääosissa: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier

imdb

Tykkäsin tästä aikalailla. Tulee nykyään niin harvoin mua sykähdyttäviä kauhuelokuvia, mut tää oli yksi niistä. Voi olla, että elokuvateatterissa koettuna, tää oli paljon parempi, kuin tv-ruudusta.

Alussa isä pakenee kahden tyttärensä kanssa metsään mökkiin, missä joku mörkö tappaa isän. Tytöt löytyvät mökistä vuosia myöhemmin hengissä. Heidän enonsa ja tämän, vielä nuoruuttaan elävä, vaimo/tyttöystävä, ottaa heidät luokseen asumaan. Alussa on hankalaa, kun tytöt eivät osaa kunnolla kommunikoida ja elävät muutenkin kuin metsäläiset. Talossa alkaa tapahtua outoja. Selviää, että tyttöjen mamaksi kutsuma hahmo on vuosia sitten mielisairaalasta karannut nainen, joka on menettänyt lapsensa. Ja tämä mama haluaa tytöt omikseen.

8.0
IMDB 6.4

kauhu

---

Fall from Grace (2007)

ohjaus: K. Ryan Jones
pääosissa: Bill Bunten, Warren Carter, Kelly Franz

imdb

Westboron babtistikirkko on yksi esimerkki siitä, miksi en pidä kristityistä. Tämä porukka onkin siitä pahimmasta päästä. He käyvät protestoimassa mm kaatuneiden sotilaiden hautajaisiassa neonvärisise "God hates fags" kyltteineen jne. Mielenkiintoinen dokumentti aiheesta. Tekee mieli ottaa räjähteitä ja mennä kyseiseen kirkkoon kuulemaan saarnaa.

7.5
IMDB 7.0

dokumentti, jeesus

---

Walled In (2009)

ohjaus: Gilles Paquet-Brenner
pääosissa: Tim Allen, Mischa Barton, Darla Biccum

imdb

Aika kökkeli kauhuyritelmä. Nainen on talojen räjäyttäjä ja saa tehtäväkseen purkaa helvetin ison ja ruman keskellä ei-mitään olevan kerrostalon, jonka on suunnitellut joku muka-jännittävä hahmo. Talossa on enää pari asukasta. Yksi heistä, teinipoika, ihastuu purkajanaiseen ja lopulta ottaa tämän vangiksi. "Horrifying secrets!"

3.0
imdb 4.8

kauhu

---

Dirty Girl (2010)

ohjaus: Abe Sylvia
pääosissa: Jeremy Dozier, Juno Temple, Zach Lasry

imdb

Tää oli ihan katsottava, mut hauskempikin olisi voinut olla. Aika perus teinikomedia.

Imdb:n mukaan tämä sijoittuu vuoteen -87, mut musta näitten vaatteet sun muu oli enemmän -78?! Danielle on teinihutsu, joka joutuu tarkkikselle ja ystävystyy siellä homoon Clarkeen Yhdessä he lähteävät etsimään Daniellen oikeaa isää.

6.0
IMDB 6.2

komedia, draama

---

Dark House
(2009)

ohjaus: Darin Scott
pääosissa: Jeffrey Combs, Meghan Ory, Diane Salinger

imdb

Kertakaikkisen huono ja älytön elokuva. Jeffrey Combsista tottakai plussaa, mut ei se tätä pelastanut.

Alussa pieni tyttö todistaa joukkomurhan lastenkodissa tms laitoksessa. Myöhemmin tyttö saa tilaisuuden mennä samaan taloon näyttelijäksi, kun siitä on tehty kummitustalo. Yllätys yllätys, melkein kaikki kuolee.

3.0
IMDB 4.7

kauhu, pöhkö

---


Waiting for Armageddon (2009)

Directors: Kate Davis, David Heilbroner

imdb

Kopsaan nyt vaan tähän muualta dokumentin idean:
America's 50-million strong Evangelical community is convinced that the world's future is foretold in Biblical prophecy - from the Rapture to the Battle of Armageddon. This astonishing documentary explores their world - in their homes, at conferences, and on a wide-ranging tour of Israel. By interweaving Christian, Zionist, Jewish and critical perspectives along with telling archival materials, the filmmakers probe the politically powerful - and potentially explosive - alliance between Evangelical Christians and Israel...an alliance that may set the stage for what one prominent Evangelical leader calls "World War III."

IMDB 6.5

dokumentti

---

Selling God (2009)

Director: Carl Christman :D

imdb

Jos piditte Religulousista niin kannattaa tsekata myös tämä. Hauskahko dokumentti siitä, miten monella tavalla Jeesuksella rahastetaan ja katsauksen muutenkin evankeliseen kirkkoon ja sen haaroihin.

7.5
IMDB 7.2

dokumentti

---

Shark Week (2012)

ohjaus: Christopher Ray
pääosissa: Yancy Butler, Patrick Bergin, Joshua Michael Allen

imdb

Tämä elokuva teki niin lähtemättömän vaikutuksen, etten edes muistanut katsoneeni, vaikka tapahtui viime viikolla. Trailerin mukaan tässä on rikas ukko, joka ottaa saarelleen vangiksi joukon ihmisiä, joitten pitää seikkailla ja pysyä hengissä samalla kun hait napsii porukkaa pienemmäksi. Mahtavasti ylinäytelty.

1.5
IMDB 2.5

kauhu, luonto hyökkää

---

Lord, Save Us from Your Followers (2008)

ohjaus: Dan Merchant
mukana mm: Bono, George W. Bush, Tony Campolo

imdb

Lämminhenkinen (yleensä en siedä tätä termiä, mut sallin sen käytön nyt) dokumentti seuraa uskovaisen miehen matkaa, kun hän haastattelee kadulla ihmisiä ja heidän käsityksiään uskonnosta. Sanon lämminhenkinen, koska tässä ei ivata uskovaisia millään tavalla.

7.0
IMDB 6.9

dokumentti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti