maanantai 29. huhtikuuta 2013

Iron Man 3 (2013)



ohjaus: Shane Black
pääosissa: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Guy Pearce, Ben Kingsley

imdb

Mun 3D-neitsyys meni tänään! Enkä ois voinu valita siihen parempaa kumppania, kuin Robert Downey Jr. He's so dreamy! 3D sinänsä tuntui tässä vähän turhalta, kun räjähdyksissä leijaili juttuja ja vähän lunta satoi, muuten ominaisuutta ei kunnolla huomannut. Aion mennä katsomaan jonkun täysin juonettoman, vain kolmedeen varaan pykäistyn tekeleen, kunhan tänne avautuu uusi superteatteri toukokuussa. Kuopiossa on siis tällä hetkellä 1 Finnkinon teatteri, jossa 3 pienehköä salia ja kaupungin oma teatteri, jossa 1 sali. Toivon myös, että tuon uuden seitsemän salin teatterin myötä tänne tulis jotain kiinnostavampaa ohjelmistoa. Mut se on kuitenkii Finnkino, ettei pidä nyt ihan utopistisia unelmoida. ;)

Itse elokuva jäi hivenen heikommaksi, kuin kaksi edellistä osaa + Avengers, joista pidän ihan valtavasti. Alussa ajattelin, että Guy Piercen rooli on mainio, valitettavasti hänestä tuli elokuvan edetessä normaalimpi. Tosin hän oli parantunut, niin kai se on ymmärretävää. Ben Kingsley "Mandarinina" sen sijaan oli hervottoman hyvä hahmo ja sen ansiosta pidin elokuvasta enemmän, kuin jos roolissa olisi ollut joku epäuskottavampi näyttelijä. Juoneltaan tämä oli mukavan monimutkainen (?) supersankarielokuvaksi.

Terroristi Mandarin alkaa räjäytellä ympäriinsä ja Tony Stark tulee pelastamaan maailman. Hyvä Tony! Mukana ihan siedettävä pikkupenska ja Gwynethiäkin sen verran vähän, ettei alkanut käydä hermoon. Ei oo siis mun suosikkinäyttelijöitä.

7.5
IMDB 8.0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti