keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hollow (2011)



ohjaus: Michael Axelgaard
pääosissa: Emily Plumtree, Sam Stockman, Jessica Ellerby

imdb

Oonkohan koskaan puhunut siitä, miten mä _vihaan_ tätä nykytrendiä, että elokuva on "löydettyä kuvamateriaalia" tai muuten vaan tyyppien itsekuvaamaa sotkua? Mikä näitten budjetti on, tai mihin siis menee miljoonat??? Siis tiedän kyllä, että samaan tyyliin on tehty jo aikoinaan mm Cannibal holocaust, mutku nyt tuntuu että nykyään  _kaikki_ kauhuelokuvat on tätä samaa paskaa! Onko tää nyt Paranormal activityn menestyksestä vai mistä lähtöisin? Vituttaa oikeesti. Niinku tässäkin elokuvassa, puolet on vaan videokamera kuvaa kun tyyppi juoksee jossain pimeessä pusikossa, tai kuvaa tietä tms. Valikoitui katsottavaksi, koska cool juliste.

Elokuvassa pari pariskuntaa menee tutkimaan myyttiä jonkun kirkon raunioiden lähellä olevasta puusta, johon on hirttäytynyt joukko ihmisiä aiemmin. Sitten juostaan pimeässä vailla päämäärää, huudetaan, juostaan lisää...aaaaaaargh. Loppu ei onneks oo onnellinen, on niin ärsyttävä sakki porukkaa tässä. Tää oli yhtä huutopaskaa koko elokuva, surkeen vähän mitään toimintaa.

2.0
IMDB 4.6

1 kommentti:

  1. Juuri se, että niitä käsivaraheiluntaelokuvia on ruvettu suoltamaan ulos kuin puhetta Soinin suusta, on aiheuttanut oksennusreaktioita. Mutta koska nuo elokuvat ovat niin pirun halpoja (kuten edellä mainitun henkilön puheet), niin niiden teossa riskit ovat pienet. Menestyminen, taikka vähintäänkin kulujen paikkaaminen ovat takuuvarmaa. Sääli vain, että yhden tai kehden oikeasti hyvän found footage-elokuvan rinnalle pitää jokaisen Youtuben PewDiePien (älä ota selvää kuka hän on, sillä kadut sitä) vääntää oma moskansa siihen vierelle.

    Ai, jos jonkun näkökorvaan kuulostin äskettäin Perussuomalaisia vastustavalta, niin ei huolta, Kokoomus on aivan yhtä huono vaihtoehto.

    VastaaPoista