tiistai 3. huhtikuuta 2012

Insidious (2010)


ohjaus: James Wan
pääosissa: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins

Minusta tää alkoi tosi hyvin, kun näkyi pelottavia hahmoja verhojen takana jne. Sitku poikaa lähdettiin hakemaan takaisin ("kaukaisuudesta") niin tää läsähti. Ei kuitenkaan läpeensä huono elokuva vaan ihan kiva pelottelu. Yöllä jos olisin yksin kattonu, nii ois voinu jänskätä. Tää oli alussa hyvä siks, ku niitä toispuolen tyyppejä näkyi vaan vähän, mut mielestäni pilattiin sillä ett niitä tuli liikaa.

Perhe on muuttanut uuteen kotiin. Pieni poika putoaa ullakolla tikapuilta ja joutuu koomaan. Talossa alkaa näkyä ylimääräistä porukkaa, mistä lähinnä äiti friikkailee. Lopulta heille tulee paranormaaliexperttejä, jotka selvittää, ettei poika ole koomassa vaan pahat henget tms yrittää sen viedä jonnekkin (huomaako tästä selityksestä ett just katsoin elokuvan? :D) ja sit taistellaan näitä henkiä vastaan, ett pojan sais takas eloon. Loppuu sit kuitenkin aika jännästi.

Nonnu suositteli tätä mulla.

7.0
IMDB 6.8

1 kommentti:

  1. Mun mielestä ihan saatanan jäätävä kohta on se, missä se kummitus (joka on pienen pojan muodossa) vaihtaa sen lp-levyn ja tanssii siellä olkkarissa kun se perheen äiti katsoo sieltä pihalta.

    HYI SAATANA! Vieläkin menee kylmät väreet. Hui.

    VastaaPoista