keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Haudattu (2010)


Buried
ohjaus: Rodrigo Cortés
pääosissa: Ryan Reynolds

Tuhlasin just puolitoista tuntia elämästäni katsoessani, kun Ryan Reynolds on arkussa mistä soittelee pitkin kyliä. Ootettiin vaan millon se yrittää tilata pizzan. Tässä noin 90min elokuvassa oli jännitystä tasan minuutti ja siihenkin liittyi käärme.

Paul on ameriikkalainen rekkakuski Irakissa. Siellä hän havahtuu siihen, että on haudattuna puisessa arkussa, mukana vain kännykkä. Selviää, että hänet on vangittu lunnasrahojen toivossa. Sitten soitellaan FBI:lle, vaimolle, töihin jne, että pääsis pois lootasta. Yksi näyttelijä, lavasteena vain arkku. Voin kertoo että on tylsää.

4.5
IMDB 7.1

3 kommenttia:

  1. Lollasin pitsalle!:DD Ja tajusin vasta lopussa, ettei arkussa ollutkaan Burt Reynolds, joka oli kyllä melkoinen pettymys.

    VastaaPoista
  2. Repeilin sen terroristin puhelinäänelle lähes koko leffan ajan. Oli se sen verran koomisen kuuloinen heppu. Käärme oli ihan turha lisä. Muutenkin leffasta olisi voinut leikata vartin verran pois. Olisi toiminut huomattavasti paremmin niin...

    VastaaPoista
  3. Joo terroristi kuulosti kunnon karvakädeltä, tuli vaan mieleen Dunhamin Achmed the dead Terrorist. Ei sinällään häävi leffa, mutta osittain toimi mulla sen takia, kun olen aina pelännyt elävältä hautaamista. Loppu oli aika kiva, megafail.

    VastaaPoista