maanantai 12. maaliskuuta 2012

Open cable


Viikonloppuna näkyi siis Viasatin kanavat ilmaiseksi. Voi jeesus mikä tarjonta oikeesti! Viasat classic esittää klassikoita kuten Sähköputkimies ja Spygame. Ei _mitään_ 90-lukua ennen tehtyä. Lisäks telkku.com ja digiboxin ohjelmatiedot oli ihan sekaisin, tallennukset alkoi väärään aikaan ja ei oikein tienny mitä tulee, ennenku elokuva alkaa. Mut sitä ihmettelin, miten sieltä voi tulla niin uusia elokuvia, jotka on just vasta ollu teatterissa, kun taas Canal mainostaa uutuuksina semmoisia, mitä on olleet dvd:llä jo pari vuotta. Eli johtopäätös: en todellakaan tule hankkimaan tommosia kanavia, joilta tulee niin paljon huttua. Mulla onneks on kanavapaketti, jossa on hyvät elokuvakanavat: Showtime, 4kino, Silver ja TCM.

Anyhow, tässä vähän elokuvista mitä näin. Easy A ja Scream 4 odottelee vielä boxilla kattomista, sikäli kun ne on oikeeseen aikaan tallentunu. Karlan katoin dvd:ltä.

Karate Kid (2010)
ohjaus: Harald Zwart
pääosissa: Jackie Chan, Jaden Smith

Tätä en ois varmaan ikinä kattonu, ettei ois väkisin ilmaiseks tuutista tullut.  En nyt tiiä oliko tämä edes erityisen viihdyttävä, mut plussaa siitä, ettei Will Smithin poika ollut niin ärsyttävä, kuin lapset yleensä.

Äiti ja poika muuttaa jenkeistä kiinaan ja poika oppii karatemestariksi talkkarin avulla. Lopussa taistellaan koulukiusaajaa vastaan.

4.5
IMDB 6.2

Rajaton (2011)
Limitless
ohjaus: Neil Burger
pääosissa: Bradley Cooper, Anna Friel, Abbie Cornish, Robert De Niro

Tän katoin ihan vaan epätoivoissani, kun tajusin ett parin tunnin päästä ilmaiskanavat lakkaa näkymästä plus ett kolmelta muulta kanavalta tuli pornoa. Mut vaikka tässä oli yks mun ällöömä näyttelijä, eli Bradley Cooper, joka näyttää aina ihan hampuusilta, niin yllätyin, kun tää olikii ihan hyvä!

Kirjailija saa käsiinsä superhuumetta, joka tekee hänestä älyttömän fiksun ja tarkkaavaisen. Saa kirjoja aikaan hetkessä ja alkaa rikastua pörssikursseilla. Pääsee hyviin töihin, mut saa pelätä huumeiden oikeaa omistajaa, joka yrittää tappaa. Elokuvan opetus: drugs are good.

7.5
IMDB 7.3

Karla (2006)
ohjaus: Joel Bender
pääosissa: Laura Prepon, Misha Collins, Patrick Bauchau

Tää on tapahtui tosielämässä kertomus sarjamurjaajasta, Paul Bernardosta, tai oikeestaan hänen vaimostaan Karla Homolkasta, joka ei jättäny miestää, vaikka ties ett se raiskaa ja tappaa naisia. No tää oli melkoinen pettymys jo siksikin siksikii, ett saivat tapettua vaan 3 naista ja elokuva tuntui keskittyvän lähinnä siihen, ett miten paljon vaimo otti turpaan ja antoi anteeksi.

4.0
IMDB 5.4

Katastrofikytät
(2010)
The Other Guys
ohjaus: Adam McKay
pääosissa: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Rock, Samuel L. Jackson

Haha, tää oli ihan vitun hauska. Nauroin melkein koko elokuvan alusta loppuun ääneen! En tiiä johtuiko siitä, ett olin valvonu niin kauan, vai oliko tää oikeasti hauska. Will Ferrell on mun lempikoomikko näistä nykyisistä ja se on oikeestaan aina älyttömän hauska, teki mitä hyvänsä.

Allen ja Terry ovat poliiseja, jotka on aina jääneet parempien poliisien varjoon. Kun aseman huippukytät kuolee, päättää tämä kaksikko päästä parrasvaloihin.

7.5
IMDB 6.6

3 kommenttia:

  1. Ihan heti en tuon tarjonnan perusteella kyllä ryntäisi kyseistä kanavapakettia ostamaan. Eivät edes tiedä mitä Classic kanavalla ylipäätään pitäisi näyttää. Ei ainakaan mitään helkutin Sähköputkimiestä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aini, unohdin tästä entrystä, ett katsoin tosiaan (taas!) Sähköputkimiehenkin. :D

      Poista
  2. Easy A on superhyvä, Emma <3

    VastaaPoista