torstai 1. maaliskuuta 2012

Morsiusneidot (2011)



Bridesmaids
ohjaus: Paul Feig
pääosissa: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy

En oo ollut kiinnostunut tästä enneku nyt Oscareissa näin parempia pätkiä, kuin mitä trailerissa ollut ja tää osoittautuikin ihan hauskaksi. Ilmeisesti joku komedia naisista, naisilta, naisille. Kyl kai tän miehetkii pystyy kattomaan. Romanttinen sivujuoni jäi sen verran pieneksi, ettei muakaan inhottanut, vaikka mä normaalisti _vihaan_ kaikkea romantiikkaa elokuvissa ja romanttinen draama on genre, johon en mielelläni koske, romanttisia komedioitakin katson vaan ääritilanteissa. Gorea mulle mielummin, kiitos. Romanttista gorea! Hauskuutta tässä oli ihan riittävästi ja ainoastaan ruokamyrkytys kohtaus oli sen verran groteski, ett sen olisin jättänyt pois. Se jotenkin vei tätä American pie -osatolle päin. Ok, kyllä se nauratti aamulla klo 10 reilun vuorokauden valvoneena. Matt Lucas ja Rebel Wilson Annien kämppiksinä oli kyllä parasta tässä elokuvassa! Ja Melissa McCarthy myös mainio.

Annie ja Lillian ovat parhaat ystävykset lapsuudesta. Kun Lillian on menossa naimisiin, selviää Annille, että parhaan ystävän paikasta kilvoittelee myös Helen, joka on järjestämässä ystävälleen täydellisiä häitä. Sivussa ei-turhan-tarkka poliisi, sekä kakkubisneksiä.


7.5
IMDB 6.9

1 kommentti:

  1. Minusta tässä oli tosi traaginen pohjavire. Samalla, ku miesten valmistautumisesta häihin tehdään Hangover-kohelluksia, ängätään naisten häihin valmistautumisesta kertoviin leffoihin aina traaginen tarina rakkautta etsivästä katkerasta vanhasta piiasta.

    VastaaPoista