lauantai 18. helmikuuta 2012

Trust (2010)


ohjaus: David Schwimmer
pääosissa: Clive Owen, Catherine Keener, Liana Liberato

Annie on 14-vuotias tyttö, joka alkaa chattailla mukavan tuntuisen Charlien kanssa ja ihastuu tähän. Ensin Charlie kertoo olevansa 16, sitten 20 ja lopulta 25. Annie on kuitenkin niin ihastunut, ettei välitä. Lopulta he sopivat treffit ja Annie järkyttyy, kun paikalle ilmestyy keski-ikäinen mies. Charlie puhuu hänet kuitenkin pyörryksiin ja treffit jatkuu hotellihuoneeseen. Kun Annien perhe saa tietää, että tytär on raiskattu, he yrittävät saada Charlien kiinni. Annie ei ole kovin yhteistyöhalukas, koska uskoo olevansa rakastunut ja että Charlie rakastaa häntä. Vanhemmilla, varsinkin isällä, alkaa mennä todella huonosti.

Ross Gellerin ohjaama ihan pätevä draama hyvin mielenkiintoisesta aiheesta, online predatorista...mikä tälle ois kotimainen sana, joku saalistaja? :D Mikä se oli se sarja joka tuli joskus viime vuonna, Hi I'm Chris Hansen!? Äitinä tässä ihana Keener. Katoin tämän joku aika sitten jo ekan kerran, mut se tapahtui aamuvarhaisella unien välissä, niin en muistanut katsomastani enää mitään myöhemmin, eikä tullut blogattuakaan.

IMDB 7.0
8.0

2 kommenttia:

  1. Jotenkin tulee mieleen Hard Candy, ilman kostomeininkiä.

    Olen kuullut tästä elokuvasta useita aika kehuvia arvioita, että kai se pitäisi katsoa. Vaikka minulla ei mitään Schwimmeria vastaan olekaan, niin jotenkin herran historian huomioiden on vaikea uskoa Ross Gellerin ohjaavan tehokasta draamaa.

    Niin ja oliko se miettimäsi ohjelma nimeltä To Catch a Predator.
    Jotenkin muistan nähneeni useita parodioita (jossa yhdessä treffeille saapuu Predator) jossa nimeksi annetaan tuo mainitsemani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hard candy on mielestäni hiukkasen parempi kuin tämä, mut ei tää kauas jäänyt. Tai siis semmoinen ihan kelpo, mut ei superb. Aiheen puolesta parempaankin ois ollut mahkuja. Mulla on kans Gellerin suhteen ongelmia, mut onneks katsoin tän, ennenku tajusin sen ohjanneen.

      To catch a predator! Juuri se se ohjelma oli! Kiitos kun muistit (koska mulle googlettaminen on välillä mission impossible. :D)
      http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2010/240/1/6/chris_hansen_demotivator_by_riccofox96-d2xfwfd.jpg

      Poista