sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Apinatytöt (2011)


Apflickorna
(Ruotsi)
ohjaus: Lisa Aschan
pääosissa: Mathilda Paradeiser, Linda Molin, Isabella Lindquist


Anteeksi aluksi, että mulla tämä bloggailu ollut vähän jäähyllä elämänmullistuksen myötä kun ehtii katsomaan niin vähän. Ytitän kyllä tseampata. Petra on vauvalomalla, enkä tiedä onko silloin aikaa kataoa miteään. :)

En suoraan sanottuna tajunnut helvettiäkään tästä elokuvasta. Tai korjataan, etten tajunnu tämän elokuvan pointtia, miksi tämä on tehty? Selvästi art housea (jota rakastan), katsojaa ei todellakaan mielistelty. Mut vähän ois pitänyt, sillä tämä oli täysin paska ja turha tekele.

Kaksi vikellystä harrastavaa tyttöä ilmeisesti jotenkin lesbisesti ihastuu toisiinsa, tosin mitään tunteiden paloa tässä ei hetkeäkään näytetä, kumpainenkin  on varsinainen puunaama. Ei hymyillä, ei mitään. Vähän tanssitaan hitaita. Onko nämä tytöt nyt pari, vai ei? En tajua. Samaan aikaan pikkusisko haluaa bikinit ja niiden hankintaan ja esittelyyn tuhlataan puolet elokuvan kestosta. Oliko tarpeellista? Välillä tuli itselle vähän semmoinen tirkistelijä olo, kun pikkusiskon touhuja katseli. Vähän samanlainen, kuin Little miss sunshinen tanssikohtauksessa. Ei pitäis katsoa tätä, mut en voi kääntää päätäni pois.
Lienee ollu Rakkautta ja anarkiaa ohjelmistossa, onneks ei Helsinkiin asti matkattu tätä katsomaan.

4.0
IMDB 6.3

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Semmosta jännää voimistelua laukkaavan hevosen selässä. Voit kokeilla Rullalla.

      Poista
    2. Eiks se oo vikellystä?

      Poista
    3. Eäh, joo, TYPO. En ees huomannu tosta sun kysymyksestä. :D

      Poista