torstai 14. marraskuuta 2013

Lately 2

Orca the killer whale (1977)
-Tää oli lapsena kovaa settiä. Se kohtaus alussa, kun valas synnyttää, on piirtyny mun verkkokalvoille iäksi ja jos oli pelkona ett sen unohdan, niin päätin verestellä muistoja. Tästä löytyy hauska arvio imdbstä...no en nyt ehkä osaa linkittää, mut toi DroogAlexK:n juttu. Orca oli edelleen aika jännä.
7/10




The story of Ricky (1991)
-Tää elokuva...tää herättää enemmän kysymyksiä, kuin antaa vastauksia. Miks vankilassa on miehenmentävä lihamylly? Minne fatso lellipentu lopussa katoaa? Onko ok päästää kaikki vangit vapaaksi vain koska johtaja oli kusipää? Minne ihmisiä katoaa? DVD on englanniksi dubattu ja tekstitetty. Tietty puhe ja teksti on ihan erejä about joka lauseessa, tai siis puhe on slangia ja tekstitys kirjakieltä. Myös nimet on käännettyenglanniksi, of course. Saispa tähän semmosen facebook-peukun.
10/10

The conjuring (2013)
-Mä tykkään manauselokuvista, paitsi etten tykkääkkään, kun aina Jeesus vie niissä voiton. Tää alko ihan lupaavasti, tässä oli kaksi (luit oikein: KAKSI) säikäytystä, mut sit alettiin tavata raamattua ja elokuva muuttui tylsäksi. Tapahtui tosielämässä...yeah, right.
6/10

Orphan (2009)
-En muista oonko kirjottanu tästä joskus aiemmin, mahdollisesti. Katoin uusiks ja oli ihan semmonen katottava.
6,5/10

Koyaanisqatsi (1982)
-Docventuresin viimeinen jakso, nyyh. Onneks ens viikolla kommareiden opintopiirissä alkaa punikkikino ja kahdesti kuussa katsotaan joku dokumentti...se ei vaan oo tarpeeks mulle! Mut tää on siis aivan huikea kokoelma vaikuttavia kuvia, silkkaa runoutta. Ja vähäkö toi nimibiisi soinu jo monta päivää ennakkoon päässä.
9,5/10

1 kommentti:

  1. Story of Ricky on leffa jossa on aivan pakko unohtaa järki ja vain katsella huuli pyöreänä kaikkea sitä friikkeyttä jota ruudulle tungetaan. Jos tosiaan rupeaa miettimään elokuvan tapahtumia, niin tajuhan siinä menee. Mitä sukupuolta se yksi superpahiksista on? Miksi Ricky on välillä aivan superkova, mutta joskus ei kestä suurinpiirtein kovaa tuulta? Miten suonet voi korjata solmimalla ne yhteen? Miksi sitä ja miksi tätä?
    Ainakin ne kysymykset ovat poikkeuksetta hauskoja ja kun tyyppi koettaa kuristaa toisen omilla suolillaan, tai syödään partakoneenteriä ja syöljetään niitä kuin konekivääri syöksee luoteja, niin fuck that shit, hauskaa se on.
    Olenkin pitkälti suositellut tätä elokuvaa heille jota pitävät Ichi the Killeristä, Braindeadista, Bad Tastesta ja Happy Tree Friendeistä.

    VastaaPoista