torstai 14. marraskuuta 2013

Lately


Viime ajat on menneet tv-sarjamaratonien parissa. Viime kuussa katsottiin Raid ja Tabu (se kotimainen kasari, ei Foxin laatureality) ja nyt pari viikkoa pyörinyt American horror story. Mähän en ollut tähän mennessä katsonut sitä yhtään kautta kokonaan, kun loppunut mielenkiinto aina kesken, niinku kaikkien sarjojen kanssa, mut nyt innostuin kolmannesta (Coven) kaudesta ja uusia jaksoja odotellessa katsoin ensin Asylumin ja nyt menossa Murder house. Eli katon ihan väärässä järjestyksessä, mut onneks tässä tapauksessa ei haittaa yhtään, kun on erilliset juonet. Jessica Lange nunnana ja muutenkii uuuh.

Me on nyt kaveriporukalla pidetty parit leffaillat. Tai siis, mun luona on pienemmälle porukalle ainakii kerran viikossa joku leffa, mut siis isommalla lössillä katottiin ensin Alien 1-3, joista minä nukuin puolet ekasta osasta hups ja viime lauantaina vilkaistiin Omen 1-3. Mietittiin oisko seuraavana Kummisetiä, tosin niitä ei jaksa ehkä kaikkia kolmea kerralla, tai sit Chaplinin valikoituja. Chaplin-iltaan ilmoittautu jo heti yli 10 henkee, mikä on tuplasti sen verran, kun mun kyökkiin mahtuu väkee.

Omeneista. Voisko joku selittää: eka osa on rautaa, toinenkii ihan jees, kolmannen loppu plaah. Siis kahden ekan osan aikana selitetään, ett Damienin voi tappaa vain lyömällä seittämällä tikarilla (kuten kolmannen osan nimi onkin harhaanjohtavasti "7 tikaria"), mut sit lopussa se Damienin muija pistää sitä _kerran_ ja sit se kuolee ja Jumala leijailee taivaalla hallelujaa. Siis MITÄ????? Jäikö meiltä kaikilta joku pikku juttu juonesta huomaamatta??? WORST. ANTICHRIST. EVER.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti