tiistai 7. elokuuta 2012

Kertaa kolme



Some Days Are Better Than Others (2010)
ohjaus: Matt McCormick
pääosissa: Carrie Brownstein, James Mercer, Renee Roman Nose

Tän elokuvan katoin puoliks vahingossa (luulin ett tää ois tuo seuraavaksi oleva :D) ja puoliks siksi, kun tässä on Carrie Brownstein ihanasta Portlandia-sarjasta (alla sketsi siitä), mitä suosittelen hiukan erilaisen huumorin (?) ystäville.

Enivei, tämä oli hyvin surullinen ja aika synkkä ja sateinen ja kaikilla meni vähän huonosti. Yksi yritti olla tosi-tv-tähti, yksi teki satunnaisia töitä, yhdellä oli taakkanaan vieraan tytön uurna. Ok, tässä elokuvassa ei siis oikeasti tapahtunut mitään, mut ei se ihan huonoinkaan ollut.

6.5
IMDB 4.5



Someday This Pain Will Be Useful to You (2011)
ohjaus: Roberto Faenza
pääosissa: Toby Regbo, Deborah Ann Woll, Lucy Liu, Aubrey Plaza

Tää oli tarina perheestä, jonka 17v poika yritti toteuttaa itseään, tytär seurusteli isänsä ikäisen miehen kanssa, äitilläkään ei mennyt kovin hyvin ja isä kävi kauneusleikkauksessa, että saa nuorempia naisia.
Minusta hauska ja hyvä elokuva, saatan katsoa toistekkin.

8.0
IMDB 5.7


Detachment (2011)  
ohjaus: Tony Kaye
pääosissa: Adrien Brody, Christina Hendricks, Marcia Gay Harden, James Caan, Lucy Liu

Henry on sijaisopettaja, jolla ei tunnu menevän ihan täydellisesti. Koulussa kaikki opettajat ja oppilaat ovat sekaisin, mutta Henry yrittää muuttaa näiden elämää. Hän poimii kadulta luokseen asumaan nuoren tytön, jolle antaa toivoa paremmasta. Oma elämä kuitenkin menee vain pahempaan suuntaan, kuolemaa kaikkialla. Kuten Poen Fall of the house of Usher -tarina, tämäkin elokuva on enemmän mielentila.

8.5
IMDB 7.7


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti