torstai 23. elokuuta 2012

5

Zohan - lupa saksia (2008)
ohjaus: Dennis Dugan
pääosissa: Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui

Itsetuhoinen olo oli, päätin katsoa Sandlerin elokuvan. Ensimmäisen kahdesta! Huh, että meinas pää sulaa, mut ei niin pahasti, kuin ton seuraavan suhteen. Tässä oli israelilainen sotilas, joka halus olla kampaaja. ÄÄÄÄH?

1.5
imdb 5.5


Easy A (2010)
ohjaus: Will Gluck
pääosissa:Emma Stone, Amanda Bynes, Penn Badgley

Lukiolainen suostuu feikkaamaan, että on harrastanut seksiä homon kanssa ja pian maine on pilalla. Oikein mainio teinileffa.

8.0
imdb 7.2


Oikeesti aikuiset (2010)
Grown Ups
ohjaus: Dennis Dugan
pääosissa: Adam Sandler, Salma Hayek, Kevin James

Viikon toinen Sandler, tää on kidutusta, mutta koska loppukuun näkyy Viasat HD-kanavat ilmaiseksi, niin on _pakko_ katsoa kaikki sonta mitä sieltä suolletaan. Onneks välillä voi pitää Animal planet / Discovery taukoja. Mikä tämän elokuvan pointti oli? Ei minkäänlaista juonta, mut siitäkin edestä helv huonoja puujalkavitsejä.

0.5
imdb 5.8


Giallo (2009)
ohjaus: Dario Argento
pääosissa: Adrien Brody, Emmanuelle Seigner, Elsa Pataky

Taksikuski nappaa mukaansa mallin, jonka sisko alkaa etsiä tyttöä ilmeisesti ahdistuneen poliisin kanssa. Oikein perinteisen Argentomainen juoni ja kömpelö toteutus. Huom, vaikka sanon näin, niin pidän silti (useimmista) Argenton elokuvista.

5.5
imdb 4.5


The Cabin in the Woods (2011)
ohjaus: Drew Goddard
pääosissa: Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison

Evil dead meets Truman show meets Cube. Tää ei ollut todellakaan mitään mitä odotin, koska odotin Evil dead remakea. Idea hämmentävä/kiinnostava, mut miinusta ärsyttävistä hahmoista.

6.0
imdb 7.6

1 kommentti:

  1. Urhea olet ollut kun noita Sandlereita olet mennyt katselemaan. Minen moiseen pystyisi, vaikka kaikenlaista sontaa kykenen hyvällä omatunnolla katsomaankin. :D

    VastaaPoista