maanantai 23. syyskuuta 2013

TV Thursday #1 - Tämän hetken top 5

Mä tuun vähän jäljessä mukaan, mut Televisiotorstai on uusi blogi Leffamaanantain jalanjäljissä. Ekalla viikolla kysyttiin:
mitkä ovat sinun suosikkisarjasi tällä hetkellä? Tee top 5-listaus lemppareistasi ja perustele toki ihmeessä miksi juuri nämä. Paremmuusjärjestykseen ei ole pakko laittaa, jos tuntuu liian kauhealta lähteä suosikkejasi vertailemaan :) Sarjojen ei tarvitse pyöriä tällä hetkellä televisiossa, vaan voit listata ihan mitä tahansa netflixlöydöistä DVD-boxeihisi.

Osa on semmosia mitkä pyörii nyt, osa vanhoja:

5. Breaking bad. Katoin tätä sillonku eka kausi esitettiin, oliko se nelosella. No, vuosia sitten. Ja kuinka kauas oon päässy? Oon jossain kolmoskauden alussa. En oo saanu pidettyä tästä kunnon maratonia, vaik sarjasta kovasti pidänkin. Nyt tavoitteena kattoa kaikki jaksot ja päästä jenkkilässä ilmestyvään tahtiin...yeah right, not gonna happen.

4. Natsien alamaailma. Pyörii Nat geolla. En oo kattonu kaikkia jaksoja, kun ne tulee aina välillä päivällä ja välillä yöllä, enkä oo saanu mitään havaintoo siitä, millon kannattais olla ruudun ääressä. Yleensäkki kaikki WW2-dokkarit on mun mieleen. Parhaimpana tietty BBCn Natsit ja viimeinen voitelu, vai oliko se lopullinen ratkaisu (joo oli, piti googlettaa).

3. Salkkarit. Joo, en ees ala perustella. :D En oo kattonu alusta asti, mut koukussa oon ollu jo vuosikaudet, yhtään jaksoo en oo missannu. Yleensä vaan odotan, millon Ismo saa "syyn" lyödä ketä tahansa. Sitä oottaessa nää vuodet onkii sarjan parissa vierähtäny.

2. Peep show. Superhauska brittikomedia kahden miehen edesottamuksista. Mark on jäykkä ja pidättäytyvä krakamies, kun taas Jez on huumeita harrastava vetelehtijä. Joutuvat uskomattomiin seikkailuihin.

1. Twin peaks. Aina ja ikuisesti. 


Salkkareiden ohella mulla ei oo mitään pakollista katottavaa, mut Kuningaskuluttajan, Honey booboob ja Leila leipoo / Leila leipoo ranskassa katon mielelläni ja nykyään myös noin joka toinen päivä BBtä. Ei oo tää julkkishomma niin kiinnostava, kuin aiemmat kaudet. Netflixistä katon random sarjoja ja yritän päästä kaikkiin koukkuun, mut ei oo viimeaikoina mikään napannu tarpeeks. Nii ja ootan ett Parks & recreation alkais taas, vai joko se on alkanu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti