lauantai 9. maaliskuuta 2013

Lars ja se ainoa oikea (2007)


Lars and the Real Girl
ohjaus: Craig Gillespie
pääosissa: Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider


Mulle on suositeltu tätä elokuvaa jo vuosia useammalta taholta, mut vasta nyt sain aikaiseksi katsoa. Hyvin sympaattinen elokuva, jota aloin katsoa vaan koska halusin ihkuttaa Goslingia, joka ei ollutkaan tässä niin kuumis kuin yleensä, kiitos viiksien. Mut semmonen herttanen mies kuitenkin. Hauskaa oli myös nähdä, että Parks & recreationista tuttu Paul Schneider on tehny muutakin kuin, no Parks & recreationia. Nyt piti ihan tarkistaa imdb:stä, ett onhan se tehnyt vaikka mitä, ei vaan oo tullut vastaan.

Lars on yksinäinen ja syrjäänvetäytyvä nuorimies. Hälle tuputetaan naisia, mut hän on liian kaino. Eräänä päivänä Lars ilmoittaa veljelleen ja tämän vaimolle, että nyt on morsian tiedossa. Suut loksahtaa auki, kun Lars tuo näytille real dollin, eli semmoisen aidohkonnäköisen seksinuken. Koska Larsin mieli on selvästi järkkynyt, niin koko pieni ja tiivis yhteisö päättää jakaa Larsin harhat ihanasta naisesta, Biancasta. Pian Biancasta tulee tärkeä osa monien arkea.

8.0
imdb 7.4


ps: Tree of life = paska, Badlands = hyvä. Joten en tiedä yhtään, mitä odottaa Malickilta, mutta hiukan piti hieraista silmiä, kun tämä osui silmiin:

Untitled Terrence Malick Project (2013)
Stars:
Ryan Gosling, Christian Bale, Michael Fassbender

---ja voitte arvailla ketkä sattuu olemaan just mun kuumislistan top 3. Mut kuumislista on kuumislista.

2 kommenttia:

  1. tää vaikutti sellaiselta, jonka vois itsekin katsoa! mistähän löytäis... (en downloadaile leffoja, jos ei YouTubesta tai vuokraamoista löydy, niin menee vaikeaks...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis löytyä vuokraamoista, kun on kuitenkin suomessa julkaistu. Käyppä ihmeessä kyselemässä. :) Mä yritin ensin katsoa tuota jenkkilän netflixin kautta, mutkun se ei toiminut, niin sit piti laittomia teitä...eiku, mullahan on ollu tää koneella jo vuosia, en oo vaan saanu katottua. :D

      Poista