lauantai 20. lokakuuta 2012

Shit I've loved lately



Ex Drummer (2007)

Kolme semi-invalidia miekkosta haluaa bändiinsä kuuluisan kirjailijan rumpaliksi. Tämä suostuu ja alkaa samalla kiusata bändin jäseniä. Ihana soundtrack, hilpeitä hahmoja kuten 'Big dick', joka oli nimensä mukainen ja kaikea muutakin ovelan jännää.

ohjaus: Koen Mortier
imdb 6.9 / 8.5

--

Martha Marcy May Marlene
(2011)

Martha on ollut omituisen kultin jäsenenä, kunnes pakenee sieltä sisarensa luokse. Paranoia ja harhat alkaa jyllätä, onko kultti perässä?

ohjaus: Sean Durkin
imdb 7.0 / 8.0

--

Kill List (2011)

Suuresti A Serbian filmin mieleentuova juoneltaan, mut muuten huomattavasti kevyempi. Wickerman fiilikset myös plussaa. Palkkamurhaaja lähtee viimeiselle keikalle, joutuen lopulta itse jahdatuksi. Aika raaka, ei herkimmille.

ohjaus: Ben Wheatley
imdb 6.2 / 9.5

--

Excision (2012)

Lukiolaistytöllä on harhoja, että hän on huippukirurgi, joten alkaa testailla taitojaan ensin kuolleisiin lintuihin, sit tulevat vaativammat kohteet... Kauniita verisiä/eroottisia unia myös hänellä.

ohjaus: Richard Bates Jr.
imdb 6.1 / 8.0

--

Naapuri (2005)
Naboer

Ingrid jättää Johnin. John saa kutsun naapuriin sekopäisten siskosten luo. John alkaa friikkailla, kun siskokset tietävät hänen ja Ingridin asioista...en voi kertoo enempää spoilaamatta. :D

ohjaus: Pål Sletaune
imdb 6.6 / 8.0

--

Prometheus (2012)

Sanoin pestikselle ett tykkäsin tästä vidusti, hänen vastauksensa oli U gotta be kidding?! Eli ei sovi kaikille. Ite olin ihan fiilareissa kaikesta paitsi siitä kohtauksesta missä Lisbeth Salander tekee itelleen mahaleikkauksen. Sitä en oikein uskonu, vaikka kaikki muu tässä oli 100% faktaa ja tapahtui tosielämässä. Ja voiko olla enempää pihalla ihminen, kun mä en ees tienny ett tää liitty mitenkään alieneihin ennenku ihan lopussa! Mietin vaan ett ompas gigermäisiä juttuja.
Ja Michael Fassbender on kuumis.

ohjaus: Ridley Scott
imdb 7.3 / 8.5



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti