sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Mörrin movie monday 33 - Lapsitähti


Movie mondayn viikon kysymys koski ihanata lapsitähteä. Minähän yleensä inhoan _kaikkia_ lapsinäyttelijöitä, varsinkin sitä Kuudennen aistin raivostuttavaa tihrusilmää. En oo pystyny kattomaan yhtään sen elokuvaa ton aistihomman jälkeen, hyi säätämä. Ok, myönnän ett Dakota Fanning on ihan soma lapseksi, eikä ole saanut mua hulluuden partaalle. Tähän kysymykseen kuitenkin on vain yksi oikea vastaus ja se on Natalie Portman (1981). Ensimmäinen elokuva, jonka häneltä näin, oli supermahtava Leon, jonka myöhemmin olen nähnyt noin 100 kertaa - eikä riitä!

Miksi muuten lähivuosien trendinä on ollut, että kaikilla pikkupojilla on samanlainen pottatukka? Ei kai normaalit ihmiset pidä lapsillaan semmoista kampausta?

2 kommenttia:

  1. Minulta taas paloi hihat useampaan otteeseen siihen Rare Exportsin kakaraan. Että osasikin sitten olla ärsyttävä....ja koko ajan äänessä. Urgh!

    VastaaPoista
  2. Se pottatukkalookki, jota myös Jake Lloyd Episodi Sonnassa edusti on todella ärsyttävä kampausmalli ja olen itsekin ihmetellyt, että miksi niin usein poikanäyttelijöillä on sellainen. Ehkä ne ovat jonkinlainen kunnianosoitus Thee Stoogesin Moelle, tai sitten lapset viedään aina yhdelle ja samalle silmävaivaiselle parturille.

    VastaaPoista