perjantai 2. joulukuuta 2011

The Woman (2011)


ohjaus: Lucky McKee
pääosissa: Pollyanna McIntosh, Angela Bettis, Sean Bridgers

Sain facebookissa "suosituksen" tämmöisestä elokuvasta, jota kuvailtiin aika häiriintyneksi ja ahdistavaksi. Sitä tämä olikin. Mitä hyvää sanottavaa? Omituisista musiikkivalinnoista pidin, esim raiskauskohtauksessa joku rakkauslaulu, teki hetkestä jotenkin kummallisemman. Elokuvan mainoslause "Not every monster lives in the wild" piti hyvin paikkansa tässä, kaikki miespuoliset henkilöt ovat hirviöitä, lapsesta alkaen. Jotain oudon kiehtovaa tässä kuitenkin oli. Tämmöiselle gornon ystävälle väkivalta ei ollut liian rankkaa, mut normaaleja lienee syytä hiukan varoittaa. Joitain kysymyksiä tämä herätti: mikä oli se tyyppi koirahäkissä? Aiempi pyydystys vai oma lapsi? Miksi äiti valehteli pojan suorittamasta kidutuksesta? Oliko tytär raskaana isälleen?

Perheenisä löytää metsästysretkellä metsästä villinä elävän naisen. Mies pyydystää tämän, jonka jälkeen köyttää naisen kellariin ja kertoo perheelleen, että se on heidän yhteinen projektinsa, saada naisesta normikansalainen (kai?) Isä sekä poika kiinnostuu naisesta vähän liikaa ja lopulta itse kukin saa kostonsa pahoista teoista.

8.5
IMDB 6.3

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa aika karsealta. Oot tagannut kannibaali nimellä? Kuinka paljon sitä tässä on, jostain syystä lapsena jumiutunut psyykkeeseen kaikista karmeimpana asiana enkä oikein pysty sietämään kannibalismikohtauksia leffoissa. Muuten sinänsä kiinnostaisi tämä nähdä!

    VastaaPoista
  2. Tässä pureskeltiin vähän sormia ja naamaa ja jalkoja. Erityisen graafisia ei kannibalismi kohtaukset olleet, tai miten sen nyt ottaa. :D Ihan hyvä elokuva kyllä, jos kestää hiukka väkivaltaa.

    VastaaPoista