tiistai 18. lokakuuta 2011

Vares - Huhtikuun tytöt (2011)


ohjaus: Lauri Törhönen
pääosissa: Antti Reini, Taisto Oksanen, Ismo Kallio

Vares saa tehtäväkseen selvittää mitä tapahtui 15 vuotta aiemmin kadonneille kolmelle tytölle.

Elokuva oli -ylläri ylläri- paska ja sekava. Vaikea pysyä kärryillä kaikista liikemiehistä, prostituutiosta, mikä on unta ja mikä totta jne. Onneksi elokuvassa on pörröinen kissa, joka on paljon parempi etsivä, kuin itse Vares. Vares istuukin suurimman osan elokuvasta kaljalla. Hävettää, jos näistä yritetään tehdä suomen vastinetta Varg Veumille ja Millennium-trilogialle ja muille huomattavasti laadukkaammille pohjoismaisille dekkareille. Eikös näitä ole jo myyty muihin maihin? Noloa. Lisäksi en vieläkään kestä sitä, että Jasper Pääkkönen esittää jo kolmatta eri hahmoa tässä Varesten sarjassa. Nyt sentään Reinin tähdittämissä on yksi ja sama mies.

4.5
IMDB 5.2

3 kommenttia:

  1. Kaks ensimmäistä Varesta olivat jopa kohtalaisen hyviä, mut sitten kun Veijonen vaihdettiin Reiniin, niin hnnngh. Ihan hirveetä paskaa.

    Muutenkin tämä osa oli kaikkein huonoin noista neljästä dvd:lle ilmestyneestä Vareksesta, oli tosiaan hemmetin sekava ja lopusta jäi vaan paska maku suuhun.

    Ja kuitenkin tämäkin hyllystä löytyy, ihan vaan siksi tosin, että satuin ostamaan kolme aikaisempaakin Varesta, niin pitää nyt sitten mennä loppuun asti.

    VastaaPoista
  2. Tää on ainut, joka on näkemättä näistä uusista. Sukkanauhahömpötys käytiin katsomassa elokuvissa ja se eka, jonka nimeä en muista, vuokrattiin. Mulla menee sekaisin nuo kaksi, en tiedä miksi. Kirjoitinko arvostelua silloin? En tainnut, koska jouduin sairaalaan seuraavana päivänä...? Eniveis, sitä neljättä mainostettiin nyt elokuvissa, vaikka luultiin, että piti tulla vaan dvd:lle?

    VastaaPoista
  3. Niin ja elokuvissa tuli myös The Thingin uuden version mainos. Siinä näyttelee Varg Veum!

    VastaaPoista