sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Siege of the dead (2010)


Rammbock: Berlin Undead
(Saksa-Itävalta)
ohjaus: Marvin Kren
pääosissa: Sebastian Achilles, Ingrid Beerbaum, Carsten Behrendt

Mulla on ollut nyt niin hirveästi (=liikaa) sosiaalista elämää, etten ole ehtinyt kirjoittamaan tänne mitään, saati katsomaan tällä viikolla mitään. Mut viikko sitten tämä:
En oo oikein ikinä tykänny ns ahtaan paikan elokuvista, missä ollaan yhdessä talossa, autossa tai vessassa koko ajan. Lisäks mulla oli melkoiset odotukset tästä, ett ois jotenkin hauskempi ja tois jotain uutta zombielokuviin, jotka valitettavasti toistaa liikaa itseään.  No, tää ei ollut erityisen hauska, eikä tässä ollut mitään uuttakaan. Paitsi että oli saksalainen.

Michael saapuu palauttamaan avaimet exälleen Gabille, joka on kadonnut asunnostaan. Pian sinne ryntää joukko verisiä miehiä, jotka haluaa purra Michaelia. Hän linnoittautuu asuntoon nuoren Harperin kanssa ja tekee suunnitelmia, miten selvitään rakennuksesta ulos hengissä. Mukana myös muita asukkaita, joista osa on hiukkasen zombified.

7.0
IMDB 6.4

2 kommenttia:

  1. Sosiaalinen elämä? Ikinä kuullukkaan moisesta :D

    VastaaPoista
  2. Sosiaalinen elämä?
    Bah, humbug!

    Minun on vaikea ottaa vakavasti elokuvaa jonka nimi on Rammbock. Se vain kuulostaa niin hupsulta, vähän niin kuin Hopealuodin ruotsinkielinen nimi Silverkulan.

    VastaaPoista