maanantai 30. toukokuuta 2011

Movie monday - Musikaalit



Päätin osallitua tämmöiseen Movie mondayn haasteeseen, katotaan miten pitkälle osaan. Ensimmäinen kysymys koski musikaaleja. Minä _en voi sietää_ musikaaleja yleensä, se lauluun ratkeaminen ärsyttää aina. Koska oon kova Disney-klassikoiden ystävä, niin olen oppinut vähän sietämään lauluja elokuvissa. On kuitenkin 2 elokuvaa, joiden soundtrackit on herkkua, kuten kyseiset elokuvat muutenkin: The wizard of Oz (1939) ja Grease (1978). IHANIA elokuvia. Valitsin tähän kuvaksi noista ensimmäisen, koska siinä on yksi kaikkien aikojen parhaista hahmoista: pelokas leijona. Tai kuten kaikki elokuvan nähneet voivat varmaan todeta: maailman homoin leijona (homoja mitenkään dissaamatta!) Elokuva on uskomattoman värikylläinen ja sen jaksaa katsoa monesti kyllästymättä. Tai näin ainakin minun kohdallani, kun se pyörii TCM-kanavalla vähintään kerran kuussa ja aika usein tulee katsottua ja rallatettua lauluja mukana.


Oisko Petralla musikaalifanina jotain sanottavaa tähän?

4 kommenttia:

  1. Loistava valinta musikaaliksi! Wizard of Oz on aivan totaalisen ihastuttava elokuva :)

    VastaaPoista
  2. Oz on kyllä ihana <3 Nauratti toi sun "ratkeaa laulamaan" läppä, niinhän se on ;O)

    VastaaPoista
  3. Grease on mahtava!! Se on niin hyvän mielen elokuva ettei tosi :)

    VastaaPoista
  4. Rakastan musikaaleja, mutta myönnän, että on olemassa musikaaleja, joissa lauluun puhkeaminen vain keskeyttää tarinan etenemisen ja toivon vain, että hahmot lakkaisivat kiekumasta ja homma etenisi.

    Ihmemaa Oz on loistava valinta, sillä sen musiikki on ihanaa ja se myös vie tarinaa eteenpäin. Ja vau! Tiestysti Grease is the word!

    VastaaPoista